Få resultater med online video

Online video er en av de raskest voksende markedsføringskanalene på nett. Henger du med på utviklingen eller lar du konkurrentene løpe forbi deg?

Hvis du ønsker en enkel og effektiv kanal for markedsføring på nett,  er det tid for å bli venn med kameralinsa. Opptak og produksjon trenger ikke å være avansert, men du må vite hva du vil med videoene. For du vil vel ha resultater, sant!?

Er du en leder som vil nå ut til dine ansatte, kunder eller samarbeidspartnere? Er du en gründer som vil treffe drømmekunden? Ønsker du å få fram hva dere egentlig står for, eller spre det budskapet du tror så sterkt på? Da kan det være smart å ta skrittet helt ut, og la kamera gå.

Hvorfor det? Fordi det kommer til å gi resultater.

  • Cisco forventer at online video vil stå for nesten 60 prosent av forbrukernes nett-trafikk innen 2015.
  • Nesten 60 prosent av alle toppledere vil heller se en video på nett enn å lese tekst, og tallet for nettbrukere generelt er enda høyere (Forbes Insight).
  • Legger du en video på forsiden av nettsiden din kan du øke sjansen for å komme høyt i google-søk med over 50 prosent (Forrester Research 2012).
  • Besøkende blir flere minutter lenger på nettsiden din når de har sett en video først (Comscore)
  • Fortsatt ikke overbevist? Du finner en oversikt med flere tall på denne siden eller denne.

Trenger du inspirasjon må du gjerne ta en titt på hvordan jeg har laget mine videosnutter, med god hjelp fra fotograf Ole Gunnar Henriksen Nordli.

Opptak til online video på St.Hanshaugen

I aksjon sammen med min dyktige fotograf Ole Gunnar Henriksen Nordli/www.oleghn.com

Her finner du flere nyheter og innlegg