Spre videoene dine i flere kanaler samtidig

 

De fleste av oss lever hektiske liv, og da kan det være nyttig med verktøy som sparer oss for tid og krefter. Selv sverger jeg til et verktøy på nett som gjør at jeg kan spre videoer og innlegg til flere sosiale kanaler samtidig. Verktøyet jeg bruker heter hootsuite.com.

Var jeg deg ville jeg tatt en titt og testet det ut.

Men husk at for eksempel Facebook gir deg flere visninger dersom du laster videoene dine direkte opp dit.

Jeg varierer litt. Noen ganger poster jeg direkte til Facebook, andre ganger til YouTube og sprer videoen derfra.

Når det gjelder rene markedsføringsvideoer bruker jeg Wistia, fordi jeg da får god statstikk på hvor lenge seerne ser av hver enkelt video. Dette forteller jeg deg mer om i neste innlegg.

Skrevet februar 25, 2015