Se hva de har fått til!

Møt noen av de tidligere deltakerne fra kurset «Si Det Med Video». Se hva de har fått til, og hvordan de bruker video i dag. Kurset går over 6 uker på nett og du kan få personlig feedback på videoene dine. Etter dette har du tilgang til over 50 undervisningsvideoer i ett år. Neste kurs starter 7.mai 2018. Du kan få en smakebit gjennom gratiskurset. Hvis du ikke har mottatt dette, klikk på den oransje boksen lenger opp på siden.

Hvis du vil se og høre mer om hva tidligere deltakere sier om kurset så kan du gå til  denne siden 


 

Møt Bianca og Espen Simonsen

«Si det med video» kurset til Eva-Charlotte ga oss både kunnskapen, treningen og erfaringen vi trengte da vi skulle utvide vår virksomhet til også å omfatte digitale produkter. Nå har bruk av video blitt en naturlig del av vår arbeidshverdag. Vi bruker video for å gjøre våre nettsider mer levende, i vår markedsføring, og ikke minst til undervisning og eksempler i våre onlinekurs. Vi merker allerede at det har gjort oss enda mer interessante for våre kunder, vi har blitt mer synlige i sosiale medier. Og det beste av alt, det har gitt oss økt inntjening.

Bianca og Espen fra Gjør En Forskjell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her kan du se hvordan Bianca og Espen bruker video i et gratiskurs

Her kan du bli bedre kjent med dem på nettsiden gjorenforskjell.no


 

Møt Annabell Stefanussen

 

 
Her kan du bli bedre kjent med Annabell på nettsiden annabellstefanussen.no

 


Møt Siri F.Abrahamsen

Kurset var utrolig innholdsrikt og det ga meg mye god læring. Tryggheten min foran kameraet er mye større nå enn før jeg begynte. Lysten til å bruke video som formidlingsverktøy har blitt stor. Jeg likte komboen av undervisningsvideoer, webinar og Facebookgruppe. Det ble en veldig veldig god pakke. Eva-Charlotte viser kunnskap, varme, entusiasme, tilstedeværelse og ekthet. Totalt sett veldig takknemlig for å ha fått denne fantastiske muligheten. Eva-Charlotte skaper enorm verdi for kundene.

 

Siri F. Abrahamsen

Her kan du se hvordan Siri bruker video

Her kan du bli kjent med henne på siriabrahamsen.com

 


Møt Eilen Klev

“Si det med video» kurset var akkurat det jeg trengte for å komme over frykten for å bruke video. Jeg trengte å gå kurset to runder før jeg våget meg ut med egne videoer fullt ut. Nå bruker jeg video både for å spre informasjon i form av små videoer på Facebook til større og mer omfattende onlinekurs. Jeg hadde mine første onlinekurs i mai 2015 og september 2015 – og det takket være all kunnskap jeg fikk på dette kurset. Anbefaler kurset på det varmeste.

Eilen Klev

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her kan du se hvordan Eilen bruker video

Her kan du bli bedre kjent med henne på eilenklev.no

 


Møt Maria Mork

Som relasjonscoach i ALT ER MULIG Coaching ønsket jeg først og fremst hjelp til å lære det tekniske ved å lage video for å bruke på websiden min til å nå langt flere mennesker enn jeg kan face to face. Som resultat av dette jobber jeg i dag med par over hele Norge.

Jeg ønsket også hjelp til å utvikle formidlingskompetansen min, både på scenen og gjennom online video. Å jobbe med Eva-Charlotte var ikke bare lærerikt i forhold til det tekniske, men også utrolig berikende for meg personlig. Hun er troverdig og kvalitetstro både faglig og menneskelig, og ikke minst tvers igjennom ekte og tilstedeværende. Jeg bruker nå video primært i online-kurssammenheng, men også i formidling gjennom blogger og kundeoppfølging via Skype/Facetime og webinar.

Maria Mork, Alt Er Mulig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her kan du se hvordan Maria bruker video

Her kan du bli bedre kjent med henne på altermulig.net 

 


Møt Rikke Dørum Schönborn

Jeg er veldig glad for at jeg valgte å ta kurset «Si Det Med Video». Jeg lærte alt fra å bygge opp manus og hvilket utsnitt som er bra, til tekniske løsninger, info om utstyr og ikke minst de gode tilbakemeldingene fra Eva-Charlotte og de andre i gruppen underveis.

Uten kurset hadde jeg ikke kommet meg på video på flere år – om noen gang. Ved å øve og øve foran kameraet ble det lettere og lettere – og nå er jeg helt kvitt videoskrekken! Nå kan jeg raskt ta et opptak med mobilen, redigere kjapt i imovie og ut med´n!

Et effektivt markedsføringsverktøy for ALLE. Anbefaler kurset til alle som har noe å markedsføre eller formidle.

Rikke Dørum Schönborn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her kan du se hvordan Rikke bruker video

Her kan du bli bedre kjent med henne på fokusmarketing.no

 


Møt Charlotte Nagelgaard

Når jeg går tilbake og ser på de videoene jeg lagde før jeg begynte å ta kurset og de jeg lager nå, så er det kjempeforskjell. Jeg har lært mye om å spisse budskapet – jeg synes det kan være vanskelig å være konkret på hva jeg vil si, så der har jeg fått mange gode tips. Jeg har også lært hvordan jeg kan komme igjennom linsa til seerne. Ellers anser jeg ikke meg selv som veldig teknisk, men med litt jobb så har jeg klart å håndtere det også.

Charlotte Nagelgaard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her kan du se hvordan Charlotte bruker video. 

Her kan du bli bedre kjent med henne på charlottenagelgaard.no

 
 

Hvis du vil se og høre mer om hva tidligere deltakere sier om kurset så kan du gå til  denne siden