Referanser


 

Under finner du referanser fra kunder og tidligere kollegaer.

Referanser fra nettkurset «Si det med video» finner du på denne siden.

 


 

Hege Bekkevold-Andersen, markedssjef i HomeNet

Å jobbe med Eva-Charlotte er fantastisk lærerikt, inspirerende og ikke minst veldig hyggelig! Latteren sitter løst og vi har en ekstra morsom dag på jobb, uten at det går ut over produktiviteten:) Hun er en erfaren rådgiver i formidling og har hjulpet oss med presentasjonstrening i forbindelse med filminnspilling til bruk i vår kundedialog. I tillegg har hun jobbet som coach for Nina Vesterby som er daglig leder hos oss. Vi har lært masse til nå, og kommer garantert til å ta kontakt med henne ved neste anledning. Jeg vil beskrive Eva-Charlotte som åpen, dyktig og sjarmerende – akkurat som våre kjerneverdier i HomeNet:)

Hege Bekkevold-Andersen
Markedssjef, HomeNet, Broadnet-gruppen

 


 

Bianca og Espen, Gjør en forskjell

Vi i Gjør en forskjell AS trengte en dyktig sparringspartner da vi skulle gå fra å levere foredrag og kurs fra en scene til video på web. Det å formidle godt foran kamera krever kunnskap, trening og erfaring. Eva-Charlotte er ”full pakke” for de som ønsker å mestre dette. Vi er strålende fornøyd med hennes fagkunnskap og evne til å formidle denne til oss. Vi er takknemlige for å få lov til å jobbe med Eva-Charlotte, og vil spesielt fremheve hennes personlighet, raushet og engasjement. Vi gir våre varmeste anbefalinger!

Bianca & Espen, www.gjorenforskjell.no

 


 

Nikki ScheiJeg vil gi de varmeste anbefalinger til Eva-Charlotte. Hun er meget lett å komme i kontakt med, kunnskapsrik og drivende dyktig innen formidling. Med sin erfaring fra det politiske liv og de kommunikative utfordringer som det betyr, coachet Eva-Charlotte på en tydelig, engasjerende og meget profesjonell måte.

Nikki Schei, Miljøpartiet De Grønne

 

 


 

Gjertrud Tørre Nummestad Tusen takk – dette trengte vi! Både Gina og jeg hadde en veldig god følelse etter endt kurs på torsdag!! Begge var superklare for nye vinklinger og færre punkter – det fungerte VELDIG BRA!! Vi var begge så fornøyde med oss selv og fikk super tilbakemelding fra deltakerne. DETTE VAR GØY!!

Gjertrud Tørre Nummestad
Kursansvarlig i Opus Systemer AS

 

 


 

Bjarte ReveEva-Charlotte får våre beste anbefalinger. Hun ledet arbeidet med å utvikle filmen ’Vårt Ahus’ – en film som viser noen av hverdagsheltene våre. De som møter pasientene hver dag, som gir god diagnostikk, pleie, omsorg og behandling. Eva-Charlotte er tillitsvekkende, hun er en god formidler og coach, som også har ledet en workshop i formidling ved sykehuset.

Bjarte Reve
Kommunikasjonsdirektør, Akershus Universitetssykehus.

 


 

Mona Harmann, GoalMappingJeg fikk mange nyttige tips under workshopen med Eva-Charlotte. Jeg ble klarere på hva jeg skulle formidle på min egen hjemmeside. Eva-Charlotte er både kjapp til å levere og rett på sak, uten noe som helst dill.  I tillegg  opplever jeg at hun er genuint opptatt av mitt produkt.

Mona Hartmann
Gründer og Goalmapping Practitioner  (goalmappingnorge.no)

 

 


 

Svein Inge Olsen, ProtestfestivalenEva-Charlotte gjorde en kjempejobb som debattleder under festivalen. Panelet var krevende nok, men hun besto det med glans. Når man har arrangert over hundre debatter gjennom femten år gjør man seg forskjellige erfaringer med debattledere, og ser også hvor viktig det er med dyktige folk i den rollen.

Svein Inge Olsen
Protestfestivalen i Kristiansand

 


 

Borghild Bø
Det er en fryd å jobbe med Eva-Charlotte. Hun er utrolig generøs og gir av alt hun har for å kunne hjelpe på best mulig måte.

Borghild Bø, www.borghildbo.com
Consulting Clinical Psychologist, Privat Praksis

 

 

 


 

Sigbjørn HjorthaugVeldig bra Eva-Charlotte! Skal virkelig tenke mer på hvilket mål jeg har med det jeg formidler. Driver kursvirksomhet – og har blitt inspirert av deg til formidle hva jeg driver med gjennom videosnutter som er lagt ut på youtube og linket til hjemmesiden min – www.fysiokurs.no – TAKK FOR INSPIRASJONEN OG GODE INNSPILL!

Sigbjørn Hjorthaug
Manuellterapeut, Gandal Terapi og Trening

 


 

Kjersti FløgstadJeg har jobbet med Eva-Charlotte i ulike UNICEF-sammenhenger og også i min nåværende rolle i GoodBusiness. Eva-Charlotte er meget profesjonell og dyktig både som programleder og som rådgiver. Dessuten er hun usedvanlig hyggelig, og det skader heller ikke.
Kjersti Fløgstad
Gründer og eier, GoodBusiness.as

 

 


 

Jannicke EnganEva-Charlotte er hardtarbeidende, pliktoppfyllende, kreativ og et varmt og raust menneske. Det var en sann glede å jobbe med henne da hun var programleder i Studio 5 på Kanal FEM.

Jannicke Engan, produsent Monster 

 

 

 


 

Iselin Fjeld

Eva-Charlotte er uhyre god på å dyrke fram potensialet i andre. Hun tar initiativ og får ting gjort. Hun er smart, morsom, ærlig og lojal.

Iseling Fjeld
Journalist i Dagsrevyen, NRK

(Tidligere kollega i TVNorge)

 

 


 

Ingrid Erøy Fagervik, Blafre

Eva Charlotte er en vitaminpille, så det er bare å glede seg! Vi jobbet sammen i TVNorge, der vi var nyhetsankere begge to. Hun er dyktig, trygg og kvalitetsbevisst  – og kan mye om formidling på mange plan. Jeg kan varmt anbefale henne.

Ingrid Erøy Fagervik
Gründer og eier av Blafre (blafre.com)

 

 


 

Morten H Jørstad

Eva-Charlotte kommer med mine beste anbefalinger. Hun er svært inkluderende, tillitsvekkende, behagelig å samarbeide med og veldig sterk verbalt.

Morten Hofgaard Jørstad
Tidligere Administrerende direktør i Geelmuyden.Kiese

(Tidligere kollega i Geelmuyden.Kiese)

 

 


 

Wenche Rasch

Eva-Charlotte er klok, rask og leveringsdyktig. Hun har mye humor og selvironi. Vi samarbeidet da hun var politisk rådgiver i Arbeids- og sosialdepartementet, der jeg var informasjonssjef. Mye jobbing, men du verden så morsomt vi hadde det. Eva-Charlotte var uten politisk erfaring da hun begynte, men brettet straks opp ermene og gikk løs på oppgavene med stort engasjemement og kapasitet. Hun lærte seg det politiske håndverket på rekordtid. Det står det respekt av.

Wenche Rasch
Konsulent