Foran grupper

Vil du utvikle deg som formidler i møterommet og på scenen? Jeg hjelper deg slik at du blir enda mer bevisst, unik og naturlig foran grupper.

 

Programleder, Unicefs humorkveld

Unicefs humorkveld, Latter i Oso (pressebilde, TVNorge)

1. På scenen

Holder du foredrag med jevne mellomrom, eller har du en rolle der du snart må gjøre det? Vil du finne dine styrker, din unike stil og nå målet med din formidling? Ønsker du å bli tryggere, bevisst og mer naturlig på scenen? Jeg trener deg i forbindelse med et konkret foredrag, eller vi jobber sammen over tid. Vi filmer deg underveis slik at du kan følge med på din egen utvikling.

Jeg jobber med ledere eller grupper i bedrifter/organisasjoner.
Gruppekursene innledes med et foredrag og fortsetter med praktisk trening.

Ta kontakt!

 

2. I møterommmet

Ønsker du å heve kvaliteteten på presentasjoner i møterommet? Vil du å nå bedre ut til kunder og samarbeidspartnere? Vil du blir tryggere og tydeligere når du skal representere bedriften eller organisasjonen utad?
Jeg trener deg slik at du blir bevisst, unik og naturlig som  foran grupper.

Jeg jobber med ledere eller grupper i bedrifter/organisasjoner.
Gruppekursene innledes med et foredrag og fortsetter med praktisk trening.

Ta kontakt!

 

Andre tjenester

Jobb med meg foran kameraet
Bruk meg som konferansier og debattleder