Om meg

Jeg heter Eva-Charlotte Stenset, og målet mitt er å få fram det beste i deg foran kameraet, på scenen og i møterommet.

Jeg vil gjerne hjelpe deg til å oppnå det du ønsker. Etter mange år innenfor media, PR og politikk, har jeg lært mye om god og dårlig kommunikasjon. Denne erfaringen vil jeg bruke slik at du kan nå ditt mål som formidler.

Lidenskapen min for kommunikasjon startet tidlig. Etter en barndom med over ti brevvenner, hyppige sceneopptredener og en del radioproduksjon på jenterommet, begynte den formelle karrieren da jeg som 20-åring hadde min første nyhetssending på TVBuskerud. Jeg la meg langstrak på gulvet etterpå og tenkte: Dette gjør jeg ALDRI mer! Der tok jeg feil. Heldigvis.

Nyhetsankere TVNorge. Eva-Charlotte Stenset og Liza Stokke.

Nyhetsankere i TVNorge. Her sammen med Liza Stokke.

Jeg kan nå se tilbake på femten fantastiske år innenfor media, PR og politikk. Jeg har kost meg, snublet, feilet og lært…som journalist, nyhetsanker og programleder i TVNorge, som konsulent i kommunikasjonsselskapet Geelmuyden.Kiese, som reporter i TV2, som politisk rådgiver i regjeringen Bondevik II, i tillegg til flere andre spennende arbeidsplasser. Det kan du lese mer om her. Nå har jeg lyst til å dele kunnskapen min med deg.

Programleder, Unicefs humorkveld

Programleder for Unicefs humorkveld på TVNorge i 2009.

Noe av det viktigste jeg har erfart er at muntlig kommunikasjon handler om å koble med de du snakker til. Det handler også om gode teknikker som gjør at du blir bevisst, unik og naturlig foran kameraet og foran grupper. Jeg hjelper deg gjerne slik at du oppnår det du ønsker.

Politisk rådgiver for Høybråten

Politisk rådgiver for Dagfinn Høybråten

Du har mer å gå på! Lets get to work!

Takk for at du besøker nettsidene mine!
Eva-Charlotte:)

Følg linkene under for mer informasjon:

Min CV

Referanser og tilbakemeldinger

Saker om meg i media