Konferansier og debattleder

Trenger dere en konferansier, debattleder eller et foredrag om kommunikajson og formidling?

 

Unicefs Humorkveld 2009

Sammen med Kjetil André Aamodt som programledere under Unicefs Humorkveld på TVNorge i 2009.

Jeg bruker gjerne tiden min på oppdrag der jeg selv må i aksjon. Jeg tar oppdrag som konferansier, møteleder/debattleder og foredragsholder. Ta kontakt med meg eller Athenas, som formidler mine tjenester.

Ta kontakt!

 

Svein Inge OlsenEva-Charlotte gjorde en kjempejobb som debattleder under festivalen. Panelet var krevende nok, men hun besto det med glans. Det er første gang vi har brukt henne som debattleder, og jeg kommer garantert til å spørre henne igjen neste år. Når man har arrangert over hundre debatter gjennom femten år gjør man seg forskjellige erfaringer med debattledere, og ser også hvor viktig det er med dyktige folk i den rollen.

Svein Inge Olsen, Protestfestivalen i Kristiansand

Andre produkter

Jobb med meg foran kameraet
Jobb med meg foran grupper