Hva kan jeg gjøre for deg?

Les mer om tjenestene mine under. Alle overskrifter linker til en underside.

 


 

Konferansier og debattleder 

Når jeg ikke trener andre, tar jeg selv oppdrag som konferansier, møteleder og debattleder.
Jeg holder også foredrag om kommunikasjon og formidling.

Ta direkte kontakt med meg eller med Athenas, som formidler mine tjenester.


 

Onlinekurset «Si det med video» – lær å lage videoer til nett 

1-2 ganger i året holder jeg et nettkurs der du lærer å bli en god formidler foran videokameraet, og lage videoer som engasjerer og treffer målgruppen din på nett.

Du kan lese mer om kurset og høre hva tidligere deltakere sier ved å gå til denne siden.

 


 

Foran videokameraet

Dere ønsker å ta i bruk online video internt eller eksternt, og trenger å bli trygge og dyktige formidlere. Jeg trener dere foran linsa, og lærer dere å lage målrettede budskap. Jeg kan også viser dere hvordan dere enkelt selv kan produsere videoer inhouse. Jeg jobber med ledere og grupper.

 


 

Foran TV-kameraet

 

Du må med jevne mellomrom stille i TV-intervjuer og debatter, og ønsker å komme bedre «igjennom ruta». Du vil jobbe med å spisse budskapene dine, trene foran TV-kameraet og bli mer bevisst på bruk av kropp og stemme. Jeg jobber med ledere og grupper.

 


 

Foran grupper

Du ønsker å heve kvaliteten på det du leverer i møterommet eller fra scenen. Jeg trener deg slik at du blir trygg, bevisst og naturlig foran grupper. Selv de beste har mer å gå på!
Jeg jobber med ledere og grupper.