Hva kan jeg gjøre for deg?

Les mer om tjenestene mine under. Alle overskrifter linker til en underside.

 


 

Konferansier og debattleder 

Når jeg ikke trener andre, tar jeg selv oppdrag som konferansier, møteleder og debattleder.
Jeg holder også foredrag om kommunikasjon og formidling.

Ta direkte kontakt med meg eller med Athenas, som formidler mine tjenester.


 

Onlinekurset «Si det med video» – lær å lage videoer til nett 

Meld deg på gratiskurset så holder jeg deg oppdatert om når neste kurs starter. Jeg holder kurset 1-2 ganger i året.

Hør og se hva tidligere kursdeltakere sier ved å klikke deg inn på denne siden.

Visste du at 60 prosent av alle nettbrukere heller vil se en video enn å lese tekst på nett? Produksjon av online video er i enorm vekst – henger du med på utviklingen?

Jeg tilbyr et onlinekurs som går over flere uker, der jeg lærer deg hvordan du kan lage enkle og målrettede formidlingsvideoer til nettsiden din. Få en smakebit ved å melde deg på gratiskurset der du mottar 3 videoer a 5-10 minutter per mail: Si det med video! Gratiskurs

 


 

Foran videokameraet

Dere ønsker å ta i bruk online video internt eller eksternt, og trenger å bli trygge og dyktige formidlere. Jeg trener dere foran linsa, og lærer dere å lage målrettede budskap. Jeg kan også viser dere hvordan dere enkelt selv kan produsere videoer inhouse. Jeg jobber med ledere og grupper.

 


 

Foran TV-kameraet

 

Du må med jevne mellomrom stille i TV-intervjuer og debatter, og ønsker å komme bedre «igjennom ruta». Du vil jobbe med å spisse budskapene dine, trene foran TV-kameraet og bli mer bevisst på bruk av kropp og stemme. Jeg jobber med ledere og grupper.

 


 

Foran grupper

Du ønsker å heve kvaliteten på det du leverer i møterommet eller fra scenen. Jeg trener deg slik at du blir trygg, bevisst og naturlig foran grupper. Selv de beste har mer å gå på!
Jeg jobber med ledere og grupper.