Foran TV- og videokameraet

Ønsker du å kommunisere enda bedre gjennom TV- og videokameraet? Trenger du intervjutrening eller mediekurs? Vil du lage online videoer? I dag er det helt avgjørende å kunne kommunisere foran et kamera.

 

Fotograf Ole Gunnar i aksjon

Fotograf Ole Gunnar Henriksen Nordli/www.oleghn.com

 

1. Kommunikasjon foran videokameraet

Du vil ta i bruk online video i din bedrift, eller du ønsker å starte med videoblogging på din nettside.

Du er usikker på hvordan du skal opptre foran kameraet og lage budskap som treffer. Du ønsker å komme «igjennom ruta» slik at du når fram til målgruppen.

Jeg bidrar med utvikling av manus og trener deg slik at du blir bevisst, unik og naturlig foran kameraet.

Jeg jobber med ledere eller grupper i bedrifter/organisasjoner.

Ta kontakt!

 

2. Onlinekurs: Si det med video! 

Bli med på onlinekurset der jeg lærer deg hvordan du kan lage enkle og målrettede formidlingsvideoer til din nettside. Dette er et gruppekurs som går over flere uker, der vi jobber med:

  • Rolle og stil
  • Budskap og formidling
  • Stemme og kroppsspråk
  • Utstyr og opptak

For å få vite når jeg setter opp neste kurs må du være på epostlisten min, og du kan melde deg på den ved for eksempel å takke ja til utstyrlisten min: https://www.kommunikasjonsskolen.com/utstyrslisten

Ta kontakt!

 

3. Mediekurs og intervjutrening

Du må med jevne mellomrom stille i TV-intervjuer og debatter.  Jeg gir deg kunnskap og trening som gjør at du blir bevisst, unik og får fram budskapet ditt når du skal ”på lufta”. Vi tar utgangspunkt i case som er aktuelle for deg eller dere.

Jeg jobber med ledere eller grupper i bedrifter/organisasjoner.

Ta kontakt!

 

Andre tjenester:

Jobb med meg foran grupper
Bruk meg som konferansier og debattleder