Dette sier kursdeltakerne

Hør og les hva tidligere kursdeltakere sier om «Si Det Med Video». Kurset foregår 6 uker på nett, og du får personlig feedback på videoene du lager. Utover kursukene har du som deltaker tilgang til medlemsportalen med over 50 undervisningsvideoer i ett år. Neste kurs starter i oktober 2017. Du kan få en smakebit gjennom gratiskurset. Hvis du ikke har mottatt dette, klikk på den oransje boksen lenger opp på siden.

PS! Hvis du vil se hvordan tidligere kursdeltakere bruker video i dag, så kan du gå til denne siden 

 


 

Morten Helliesen

Dette var midt i blinken og overgikk forventningene. Jeg hadde ikke trodd at mulighetene skulle være så mange og så spennende som innholdet faktisk viste. Video og online kommunikasjon blir stadig viktigere. For min virksomhet vil denne måten å tenke på endre hele jobbutfordringen min, både når det gjelder å nå prospects og å jobbe med kunder. God energi i kurset, takket være Eva-Charlotte. Dette med energi er ekstremt viktig, all den tid konseptet er webbasert. Det er viktig at den enkelte deltaker kjenner engasjement og nerve i kurset. Det gjør man her”. – Morten Helliesen, eier/daglig leder Agent kommunikasjon

 


 

 


 

Eva-Charlotte Stenset og Kristine Lillegård

Når det kommer til å stå foran kamera, filme et budskap for så å legge det ut… offentlig, må jeg innrømme at det skremt meg. Og hvordan skulle jeg få frem det jeg egentlig ville si? Hvordan skulle jeg holde seerne fokuserte og engasjerte? Det var ikke bare å trykke «record» også ville noe magisk skje, ikke for min del iallefall. Men etter å ha sett gratiskurset til Eva-Charlotte var det et eller annet som løsnet, og jeg turte å lage min første ordentlige video, som jeg publiserte. Denne videoen gjorde det kjempebra på nett, som resulterte i at jeg fikk mange nye kunder. Jeg ble trygg på at denne dama visste hva hun snakka om, så jeg gikk videre å meldte meg på det fullstendige nettkurset. Dette er ett av de beste valgene jeg har tatt i min bedrift. Gjennom seks uker med undervisning på nett, har jeg blitt mye mer komfortabel foran kamera og jeg har fått smarte og enkle tips til hvordan gjøre hele filmprosessen på en mye mer effektiv måte.

Det jeg likte best med Eva-Charlotte var at hun gjennom hele kurset var ekte, profesjonell og hun ga meg en følelse av at hun genuint var interessert i å hjelpe meg å nå mine mål. Jeg sitter igjen utrolig motivert og inspirert til å komme i gang med å lage flere videoer.

Så tusen takk til deg, Eva-Charlotte, for at du ufarliggjorde alt med å formidle foran kamera.»

– Kristine Schei Lillegård, Bloomlight Coaching

 


 

 


 

Bianca og Espen Vi i Gjør en forskjell AS trengte en dyktig sparringspartner da vi skulle gå fra å levere foredrag og kurs fra en scene til video på web. Det å formidle godt foran kameraet krever kunnskap, trening og erfaring. Eva-Charlotte er ”full pakke” for de som ønsker å mestre dette. Vi er strålende fornøyd med hennes fagkunnskap og evne til å formidle denne til oss. Vi er takknemlige for å få lov til å jobbe med Eva-Charlotte, og vil spesielt fremheve hennes personlighet, raushet og engasjement. – Bianca T.Vestvik og Espen O. Simonsen, Gjør en forskjell AS

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


PS! Hvis du vil se hvordan tidligere kursdeltakere bruker video i dag, så kan du gå til denne siden