Dette fryktet jeg aller mest

 

Da jeg skulle legge ut min aller første video på nett for noen år siden svirret det mange tanker i hodet.

Kommer folk til å ville høre på meg?
Klarer jeg alt det tekniske selv? 
Blir dette bra nok?

Jeg var vant til å være i TV-bransjen som en del av et stort profesjonelt team, der jeg bare hadde ansvar for mine egen rolle som programleder. Plutselig stod jeg der alene. Det var veldig nervepirrende å publisere min første egenproduserte video. 

Jeg sier litt om dette i denne videoen som jeg nettopp har laget til deg fra Ibiza. 

Jeg er veldig glad for at jeg ikke lot frykten stoppe meg. 

I dag kan jeg med hånden på hjertet si at jeg aldri hadde klart å bygge opp en business så raskt, uten å bruke video for å kommunisere med kundene mine på nett. 

Jeg vet ikke hva som er din største terskel.

Bli trygg foran kameraet? 
Spisse budskapet?
Stemme og kroppsspråk?
Våge å slippe deg løs?
Det tekniske? 

Det jeg vet er at jeg kan hjelpe deg om du vil. 

31.oktober 2016 starter jeg et 6 uker langt nettkurs som heter «Si det med video».
Du kan få en smakebit ved å melde deg gratiskurset mitt her på nettsidene for å bli bedre kjent med meg og det jeg kan hjelpe deg med. Om du vil bli med på kurset så får du informasjonen du trenger når du står på epostlisten min.