Musikk når du skal prestere

Ofte er vi litt småstresset før vi skal prestere. Enten du skal holde et foredrag, en presentasjon eller stille i et TV-intervju. Det kan også gjelde på helt andre arenaer. Bruk musikk for å komme i riktig modus!

 

Her har jeg valgt ut noen låter med ulik energi. Vi har alle forskjellig musikksmak, så nå er det din tur til å lete fram musikken som gir deg energien du trenger! Jeg velger låt etter hvilken følelse jeg ønsker meg og hva jeg skal gjøre, og jeg velger aldri låter som drar meg ned. Dvs..har du en dårlig dag er det ikke sikkert melankolsk musikk vil hjelpe deg. Finn ut hva som fungerer for deg!

 

Trenger du ro i kroppen?

I disse juletider kan denne låten gi deg den roen du trenger.

Trenger du energi?

Denne låten rocker litt mer og gjør i alle fall meg glad. Hva med deg?

Det samme med denne. Vi kommer ikke unna fantastiske Coldplay:

 

Lyst på den gode følelsen?

Denne med Jason Mraz kan minne deg på å leve her og nå!

 

Her en litt søtere feelgood låt. Kanskje ikke den barskeste låten, men gir definitivt en god følelse.

Har du en favorittlåt? Del den med oss i kommentarfeltet under!!

Jeg ønsker meg helt klart nye tips til artister og låter:)

Skrevet november 4, 2013