10 tips som gjør deg proffere

I denne videoen deler jeg 10 tips som enkelt og raskt kan gjøre deg til en bedre formidler foran videokameraet, i møterommet og på scenen.

 

 

God påske fra Mexico, eller Felices Pascuas som det heter her i sombrero-land. Jeg har reist til varmen denne ferien, og prøver å friske opp spansken jeg lærte for 20 år siden i Den dominikanske republikk. Den er noe skranten, så jeg stotrer i vei mens meksikanerne nikker og smiler. Jeg tar det som et godt tegn og stotrer videre ;)

Hva har det med deg å gjøre? Jo, det er ingen grunn til å vente til du kan briljere før du kommer i gang med noe du vil bli god på, og nå tenker jeg spesielt på formidling gjennom videolinsa. Du er kanskje en av de som tenker «Jeg må bli flinkere før jeg legger ut noe på nett»? Joda, du har rett i at du ikke kan legge ut hva som helst, men du må også våge å hoppe i det. Det er derfor jeg liker å gi deg trening gjennom gratiskurs og videosnutter som kan hjelpe deg over terskelen.

I denne videoen gir jeg deg 10 tips som enkelt og raskt kan gjøre deg proffere foran videolinsa, og i andre settinger der du formidler.

Gratisvideoene jeg deler er en smakebit. Hvis du virkelig vil bli dyktig så er det ingen grunn til å vente.

8.mai starter onlinekurset «Si det med video» som går over 6 uker på nett. Her får du undervisningen og treningen du trenger for å bli god foran kameralinsa og lage videoer som treffer din målgruppe på nett. Påmeldingen åpner 27.april og jeg sender snart ut mer informasjon. Les mer om kurset HER.

Mange hundre har gått 6 ukers kurset før deg og du kan høre hva noen av de sier på denne siden.

Håper du nyter påsken og får tid til å lade, og at du får nytte av de 10 tipsene jeg gir deg her.

Ha en strålende helg, så sees vi snart i en video:)
Hasta luego mi amigo!
Eva-Charlotte